Boklansering 7.mars

7. mars blir det lansering av Jeg skal ha revansje og andre noveller, et utvalg av Nedreaas’ beste noveller. Novellene er skrevet i perioden 1945-1965. Lanseringen vil foregå i Aschehoug forlag sine lokaler klokken 19.00.

På arrangementet vil Grethe Fatima Syéd, Ragnhild Hagen Ystad og Franciska Hamre Aabrek fortelle om Nedreaas og om arbeidet Nedreaas-selskapet har gjort siden 2017. Et arbeid som bl.a. har resultert i at Bergen kommune har vedtatt å få opp et fysisk minnesmerke over forfatteren, at Den Nationale Scene igjen setter opp Av måneskinn gror det ingenting som teaterforestilling (premiere 8/3) og at Nedreaas kanskje står foran et internasjonalt gjennombrudd.
Anne Krigsvoll, kjent for mange fra NRKs dramatisering av Av måneskinn gror det ingenting, leser en av Nedreaas’ beste noveller.

 

Det blir lett servering og anledning til å kjøpe bøker.
Velkommen!