Nytt medlemstilbud på romaner og tøynett

Vi i Nedreaas-selskapet har snekret sammen noen gode tilbud på aktuelle Nedreaas-romaner. Her finner du en oversikt over hvilke romaner og pakker vi selger til hvilken pris, da vi har fått flere spørsmål om nettopp boksalg.

Du som er medlem av selskapet kan nå kjøpe:
  • Nyutgivelsen av Herdis-trilogien for 180,-
  • Av måneskinn gror det ingenting for 100,-
  • Tøynett med logoen til selskapet for 100,- 

Ettersom det nærmer seg jul har vi laget noen pakker til hyggelige priser:

  • Herdis-trilogien + Av måneskinn for 200,-
  • Herdis-trilogien + Av måneskinn + tøynett for 300,-

Vi benytter oss av Postens tjeneste «Helt hjem» ettersom porto på bøker koster mer. Dersom kjøper ikke bor i Bergensområdet, må kjøper betale 75,- for helt hjem-tjenesten. Hvis kjøper bor i Bergensområdet, har en vennlig sjel i styret sagt seg villig til å kjøre bestillingen din hjem til deg.

Det nærmer seg jul og vi vil derfor oppfordre medlemmer til å benytte seg av pakketilbudene våre – da du her får mer for de 75,- du betaler for å motta bestillingen. Tøynettene med logoen vår er det kun mulig å få kjøpt hos oss! Slik kan du gjøre et godt kjøp og glede deg selv eller andre Nedreaas-entusiaster med en tidløs roman og et lekkert nett  i julegave.

For bestilling ta kontakt på nettbutikk.torborgnedreaas@gmail.com

PS: Bursdagsmarkeringen 13.nov er utsatt inntil videre – følg med på facebook for oppdateringer.

Den perfekte julegave?

Hør Nedreaas på lydbok

Hør Nedreaas på lydbok

Vi har fått den gledelige nyheten om at det er mulig å høre fem lydbøker av Torborg Nedreaas på Norsk lyd- og blindeskriftsbiblioteks nettsider. Ved å registrere seg som låner kan du gratis høre deg gjennom utallige bøker.

Av Nedreaas er det fem bøker som er tilgjengelige som lydbok på NLB sine nettsider. Den første er Av måneskinn gror det ingenting, utgitt første gang i 1947. Videre ligger hele Herdis-trilogien ute, henholdsvis Trylleglasset (1950), Musikk fra en blå brønn (1960) og Ved neste nymåne (1971). Versjonene som er lest på NLB sine nettsider er alle utgaver utgitt på 70-tallet. Til sist finnes også Utvalgte noveller fra 1986.

Stemmene du vil høre som leser to av bøkene er ingen ringere enn Torborg Nedreaas selv! Hun leser Musikk fra en blå brønn og Utvalgte noveller. De tre andre lydfilene er lest inn av Randi Sommer Kløvtvedt.

God lytting!

Hør de fem lydbøkene her

 

Følg Torborg Nedreaas på Facebook for å oppdateres fortløpende om siste nytt, og meld deg på Torborg Nedreaas-selskapet sitt nyhetsbrev!

5. desember 2019
GLADNYHET I HØSTMØRKET: I dag har vi fått svar på en søknad om støtte fra H. Westfal-Larsen og hustru Anna Westfal-Larsens Almennyttige Fond. De tildeler oss kr. 30.000,- til vårt videre arbeid med å spre kunnskap om Torborg Nedreaas’ liv og virke. Dette er penger som kommer veldig godt med, vi kan garantere at de kommer til vise igjen etter seg i året som kommer. Så følg med!

TIL DERE SOM VIL GI TØYNETT OG AV MÅNESKINN I JULEGAVE: Husk å beregne tid for postgang/levering. Kroner 100,- for hver av delene, send din bestilling til nettbutikk.torborgnedreaas@gmail.com eller gå inn på hjemmesiden vår torborgnedreaas.no

TIL ANDRE SOM HAR LYST TIL Å STØTTE OSS: Velg Nedreaas-selskapet som mottaker av Norsk Tippings grasrotandel. Da får vi en prosent av alt du tipper for, uten at det koster deg en krone.

TIL SIST: Takk for all entusiasme som vi har møtt, alle innmeldinger og bokkjøp, alle som har bidratt til nyhetsbrev, spredd, delt og kommet på arrangement. DET HAR VÆRT ET STRÅLENDE NEDREAAS-ÅR!